Happy Aging Day 2018

Op 18 oktober 2018 was het opnieuw zover! Tijdens de derde editie van onze Happy Aging Day stonden opnieuw innovaties in de gezondheidszorg in de spotlights.

Kijk samen met ons nog eens terug op de (inter)nationale topsprekers, de bloeiende innovatiemarkt én naar de ondernemingen die op deze hoogdag in de prijzen vielen

Bekijk hier de foto´s

Home >> Wit-Gele Kruis Limburg

Wit-Gele Kruis Limburg

Het Wit-Gele Kruis is een organisatie voor thuisverpleging die provinciaal georganiseerd is met een overkoepelende federatie.

Je woont nog thuis en hebt zorg nodig, hulp bij dagelijkse activiteiten, begeleiding of ondersteuning? Jouw verpleegkundige kijkt samen met jou en je mantelzorger hoe we je het beste kunnen helpen. We zoeken naar oplossingen op maat. Dat wil zeggen dat we uitgaan van jouw behoeften en mogelijkheden. Samen met jou en je andere zorgverleners zoeken we naar een totaaloplossing. Naast thuisverpleging kunnen ook andere diensten jouw levenskwaliteit verbeteren. Je verpleegkundige brengt een rugzak met kennis en kunde mee om jou hierin te adviseren. Denk bijvoorbeeld aan gezinszorg, hulpmiddelen, personenalarmering, voetverzorging, of voedingsadvies. Dat doen we 24 uur op 24 uur. Je zorgbehoefte gaat immers niet met vakantie of stopt niet na 17u. Je kan dag en nacht op ons rekenen. We zijn de klok rond telefonisch bereikbaar. Ook op zon- en feestdagen!