Happy Aging Day 2018

Op 18 oktober 2018 was het opnieuw zover! Tijdens de derde editie van onze Happy Aging Day stonden opnieuw innovaties in de gezondheidszorg in de spotlights.

Kijk samen met ons nog eens terug op de (inter)nationale topsprekers, de bloeiende innovatiemarkt én naar de ondernemingen die op deze hoogdag in de prijzen vielen

Bekijk hier de foto´s

Home >> Nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, events en nog veel meer? Schrijf je hieronder in op onze maandelijkse nieuwsbrief*.

Lees hier wat er met je gegevens gebeurt.

 

* Ik ga akkoord dat LifeTechValley vzw, Agoralaan A-bis, 3590 Diepenbeek (‘Happy Aging’) 1 à 2x/maand nieuws over Happy Aging alsook info over opleidingen, netwerkevents, projecten, leertrajecten en andere activiteiten van Happy Aging, waarin ik interesse kan hebben, stuurt naar het e-mailadres dat gelinkt is aan mijn inschrijving. Door in te schrijven geef ik mijn uitdrukkelijke toestemming om me deze informatie te bezorgen. Ik heb op elk moment het recht om mijn toestemming in te trekken (info@happyaging.be). Meer informatie via de privacy policy van Happy Aging.

Schrijf je hier in

Alle velden zijn verplicht