Happy Aging Day 2018

Op 18 oktober 2018 was het opnieuw zover! Tijdens de derde editie van onze Happy Aging Day stonden opnieuw innovaties in de gezondheidszorg in de spotlights.

Kijk samen met ons nog eens terug op de (inter)nationale topsprekers, de bloeiende innovatiemarkt én naar de ondernemingen die op deze hoogdag in de prijzen vielen

Bekijk hier de foto´s

Home >> Nieuws >> Vierde CrossCare Wave geopend

Vierde CrossCare Wave geopend

Datum: 
5 juli 2018

De vierde CrossCare Wave is nu geopend! Het project CrossCare stimuleert, ondersteunt en versnelt innovaties in de zorg. CrossCare draagt bij aan de ontwikkeling en implementatie van zorginnovaties (product, dienst, concept) door het aanbieden van een proeftuindienstverlening en beschikt over een fonds waarmee innovatieprojecten kunnen worden ondersteund.

KMO´s uit de grensregio kunnen een aanmeldingsfiche met motivatievideo indienen voor maandag 24 september 2018, 12.00 uur. Projecten die niet door de eerste waves zijn gekomen, kunnen eventueel opnieuw een projectvoorstel indienen.

Specifieke criteria voor Wave 4 én het aanmeldformulier vind je hier! Meer info over de proeftuin-mogelijkheden of ondersteuning nodig bij invullen van de fiche? Neem contact op met de projectmanagers van Happy Aging via info@happyaging.be