Happy Aging Day 2018

Op 18 oktober 2018 was het opnieuw zover! Tijdens de derde editie van onze Happy Aging Day stonden opnieuw innovaties in de gezondheidszorg in de spotlights.

Kijk samen met ons nog eens terug op de (inter)nationale topsprekers, de bloeiende innovatiemarkt én naar de ondernemingen die op deze hoogdag in de prijzen vielen

Bekijk hier de foto´s

Home >> Nieuws >> Stem nu op jouw favoriete Zorgvinding 2018!

Stem nu op jouw favoriete Zorgvinding 2018!

Datum: 
30 oktober 2018

Stem nu op jouw favoriete Zorgvinding 2018!

De afgelopen maand mochten we niet minder dan 41 Zorgvindingen ontvangen. Ideeën, oplossingen, projecten voor kleine en grote problemen uit allerlei sectoren daar gaat het om bij de Zorgvinding. Het is duidelijk dat de zorg -en welzijnssector meer dan ooit in beweging is én zelf ook het voortouw wil nemen, vaak samen met start-ups e.a. ondernemers.

De jury stond voor een ontzettend moeilijke opdracht om in eerste instantie een top 12 te selecteren, iedereen was het er immers over eens dat de kwaliteit van de Zorgvindingen ontzettend hoog was. Tien laureaten zullen van In4care een bedrag ontvangen tussen €2500 en €10.000.

Vanaf dit jaar is er ook een publieksprijs ter waarde van €5.000, en die kunnen jullie kiezen.
Bekijk de 12 genomineerden en stem tot 1 december op jouw favoriete Zorgvinding

Het resultaat maken we bekend tijdens het Inspire Healthcare Event op 07/12. Niemand minder dan kersverse Gouden Spike Koen Naert zal de Zorgvindingen overhandigen aan de laureaten.
 

Stem hier op jouw favoriete zorgvinding 2018!