Home >> Nieuws >> Otium Care pakt uit met een Belgische primeur: de eerste meegroei-relax

Otium Care pakt uit met een Belgische primeur: de eerste meegroei-relax

Datum: 
3 november 2019

Otium Care pakt uit met een Belgische primeur: de eerste meegroei-relax

Van moderne en comfortabele relaxzetel tot ergonomische zorgzetel in een handomdraai

BRUSSEL, 3 november 2019 – Naar aanleiding van de Internationale Meubelbeurs Brussel, die plaatsvond van zondag 3 tot en met woensdag 6 november 2019 in Brussels Expo, presenteerde Otium Care, expert in huiselijk zorgmeubilair en onderdeel van de Mecamgroep (marktleider in comfortzetels, met hoofdzetel in Dilsen-Stokkem, België), de eerste meegroei-relax. Het gaat om een Belgische primeur. Door het ontwikkelen van een comfortabele relaxzetel die in een handomdraai kan omgevormd worden tot een ergonomische zorgzetel, wil Otium Care inspelen op de veranderende zorgbehoeftes van ouderen, zowel diegenen die zo lang mogelijk (zelfstandig) thuis willen blijven wonen, als diegenen die in een woonzorgcentrum of ziekenhuis dienen te verblijven.

Lees hier het volledige persbericht.

Tijdens de Meubelbeurs in Brussel won Otium Care de Balthazarprijs voor innovatie met hun Multi. De multi is een ‘multifunctioneel’ onderstel dat van een gewone (Mecam of Otium) draaizetel- in een handomdraai- een zorgzetel maakt, inclusief voetsteunen.
Zij willen namelijk graag dat je een keuze kan maken vanuit je hart, en niet vanuit een noodzakelijkheid. Op dat moment in je leven, dat je er nood aan hebt, kan je je zetel laten evolueren naar een volgend stadium waarbij je je nog altijd in je vertrouwde (Mecam of Otium) draaizetel kan nestelen. Zo kunnen bestaande draaizetels* op een afdeling aangepast worden aan de evoluerende behoeftes van de gebruikers.

Meer informatie: 

Christel Heymans, Manager Otium Care, GSM +32 (0) 475 64 54 01,  christel@otiumcare.be, www.otiumcare.be, www.mecamgroup.be