Happy Aging Day 2018

Op 18 oktober 2018 was het opnieuw zover! Tijdens de derde editie van onze Happy Aging Day stonden opnieuw innovaties in de gezondheidszorg in de spotlights.

Kijk samen met ons nog eens terug op de (inter)nationale topsprekers, de bloeiende innovatiemarkt én naar de ondernemingen die op deze hoogdag in de prijzen vielen

Bekijk hier de foto´s

Home >> Nieuws >> Ontoforce kan belofte van het jaar worden

Ontoforce kan belofte van het jaar worden

Datum: 
4 september 2018

In het kader van de verkiezing Onderneming van het Jaar reikt de Vlaamse Regering ook een prijs uit voor de Scale-up van het Jaar 2018. De finalisten voor de 13de editie zijn zopas bekendgemaakt. Bij de kanshebbers hoort Happy Aging Member Ontoforce (LRM-participatie met vestiging in Hasselt) en UgenTec (idem).

De Vlaamse Regering wil met deze prijs een onderneming ondersteunen die zich duidelijk kan manifesteren als groeier. Een professionele jury, onder het voorzitterschap van Jurgen Ingels, selecteerde de genomineerden aan de hand van diverse criteria, waaronder het potentieel om in de toekomst Onderneming van het Jaar te worden.

Welke genomineerde het zal halen, wordt aangekondigd op dinsdag 16 oktober. Bij de kanshebbers zijn 2 Limburgse bedrijven: UgenTec als ontwikkelaar van software om snel en eenvoudig medische diagnoses te stellen. De tweede is Ontoforce dat een slimme zoekmachine heeft gemaakt om grote hoeveelheden data te analyseren.