Happy Aging Day 2018

Op 18 oktober 2018 was het opnieuw zover! Tijdens de derde editie van onze Happy Aging Day stonden opnieuw innovaties in de gezondheidszorg in de spotlights.

Kijk samen met ons nog eens terug op de (inter)nationale topsprekers, de bloeiende innovatiemarkt én naar de ondernemingen die op deze hoogdag in de prijzen vielen

Bekijk hier de foto´s

Home >> Nieuws >> André Knaepen (Cegeka) is dé Limburgse ondernemer van het jaar!

André Knaepen (Cegeka) is dé Limburgse ondernemer van het jaar!

Datum: 
13 december 2017

Federaal minister van Werk en vicepremier Kris Peeters bekroonde op 12 december 2017 André Knaepen van het Limburgse bedrijf en Happy Aging member Cegeka met de titel ‘Limburgse ondernemer van het Jaar’. Daarmee haalt de CEO van de internationale ICT-dienstverlener zijn tweede grote onderscheiding binnen. In juni mocht hij ook al de Ondernemersprijs Herman Dessers van Voka Limburg ontvangen.

Proficiat alvast aan André Knaepen en Cegeka als derde winaar van de titel ‘Limburgse ondernemer van het Jaar’. 

“Het is een eer om deze prijs in ontvangst te mogen nemen. Ik zie het als een erkenning dat we goed bezig zijn in de 25-jarige geschiedenis die we tot nog toe geschreven hebben”. “Ik draag de titel tevens op aan onze medewerkers die elke dag weer die extra mile gaan voor de klanten. Maar ook aan mijn echtgenote die altijd bereid is om mij te steunen, ook nu weer”, aldus André Knaepen.

Lees er hier alles over in Het Belang Van Limburg en op Made in Limburg.