Home >> Members

Happy Aging MEMBERS

Ben jij een bedrijf, zorgorganisatie, kennisinstelling of beleidsmaker? Wil je samen nieuwe trends verkennen en ideeën ontwikkelen? Wil je in onze Happy Aging proeftuin testen of jouw innovatie vermarktbaar is en popel je om inspirerende activiteiten bij te wonen? Word dan snel Happy Aging Member.

Overtuigd van de Happy Aging Members? Aarzel niet!

Word nu lid

Heb je nog vragen?

Neem contact op

Wat kan Happy Aging betekenen voor jou

Samen met jou, tal van andere (inter)nationale zorgprofessionals, kennisinstellingen én ouderen wil Happy Aging een stevige boost geven aan gebruiksgerichte innovaties die leiden tot meer ondernemerschap en meer kwaliteitsvolle zorg.

Hoe? In onze unieke proeftuin stellen we de eindgebruiker centraal en testen 300 ouderen en 950 mantelzorgers/zorgverleners jouw producten, diensten of ideeën in ‘real life’. Daarnaast organiseren we heel wat inspirerende activiteiten en staan we je graag met raad en daad bij.

De toekomst voorspellen is ze uitvinden.
Ingrid Lieten
Happy Aging

Waarom Happy Aging Member worden

De voordelen van een Happy Aging Member? Een select lijstje hieronder:

  1. Je maakt deel uit van een brede, internationale community van bedrijven, zorgorganisaties, kennisinstellingen, beleidsmakers én ouderen.

  2. Je beschikt over een netwerk dat nieuwe markten opent en jou in contact brengt met ‘de juiste persoon op de juiste plaats’.

  3. Je krijgt met de Happy Aging proeftuin toegang tot een real-life testomgeving: 300 ouderen en 950 mantelzorgers/zorgverleners die jouw innovaties, producten en diensten graag testen en waardevolle feedback geven.

  4. Je kan gebruikmaken van al onze faciliteiten om innovaties te versnellen en stimuleren: de proeftuin, BioVille-incubator, softlanding-programma’s en coaching.
  5. Je kan kiezen uit een pakket informatiesessies die jouw kennis en expertise – zo mogelijk – nog vergroten.

  6. Je hebt de mogelijkheid om eigen activiteiten en nieuwtjes te promoten via de Happy Aging-communicatiekanalen.
  7. Je ontvangt een nieuwsbrief waar je elke maand watertandend naar uitkijkt.

  8. Je krijgt korting voor alle Happy Aging-activiteiten. Handig meegenomen want inschrijven ging je toch al doen, niet?

Prijs

Vanaf 2017 ben je Happy Aging Member voor een bijdrage tussen de 250 euro en 1000 euro, afhankelijk van de sector en het aantal medewerkers van je organisatie. Hieronder vind je de details.

Na jouw registratie ontvang je een bevestiging per mail en ben je automatisch ingeschreven voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Je ontvangt bovendien een factuur voor het jaarlijks lidmaatschap. Zonder schriftelijke opzegging voor het einde van het jaar, zal jouw lidmaatschap jaarlijks worden verlengd.

Categorie Criterium Ledenbijdrage* Korting**
A- Bedrijven / Intermediairen / Zorginstellingen 0 - 10 FTE 250 €

1 medewerker

  11 - 50 FTE 500 €

2 medewerkers

  51 - 200 FTE 750 €

3 medewerkers

  > 200  FTE 1000 €

5 medewerkers

B- Kennisinstellingen (non-profit)   500 €

2 medewerkers

C- Overheidsadministratie/politiek   250 €

1 medewerker

 

Projecten

CrossCare

Stimuleert, ondersteunt en versnelt innovaties in de zorg

Het project CrossCare stimuleert, ondersteunt en versnelt innovaties in de zorg. CrossCare draagt bij aan de ontwikkeling en implementatie van zorginnovaties (product, dienst, concept) door het aanbieden van een grensoverschrijdende zorgproeftuin en beschikt over een fonds waarmee innovatieprojecten kunnen worden ondersteund.

Nightwatch

Epilepsie detectie thuis

Met dit project wordt de impact op de patiënten en mantelzorgers van een nieuw epilepsieaanval detectie device de ‘NightWatch’ in de thuissituatie getest.

All projects