Home >> Charlotte Gréant

Charlotte Gréant

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

 

Charlotte Gréant startte haar carrière in Benin als de manager van een openbaar vervoer bedrijf, Baobab Express. Met Charlotte Gréant aan het stuur groeide het bedrijf van 12 naar 50 medewerkers en evolueerde het van een verliesmakend naar winstgevend lokaal bedrijf.

 

Sinds juli 2019 is zijn general manager bij Startups.be & Scale-Ups.eu, waar zij instaat voor de dagelijkse operationale processen en implementatie van de strategie. Hierbij ligt de focus op het leveren van high-quality matchamking events en data gedreven inzichten ten dienste van het Belgische tech ecosysteem. Startups.be & Scale-ups.be is hét platform die alle stakeholders samenbrengen voor een optimale groei van beloftevolle tech bedrijven.

 

Voor haar nieuwe functie bij Startups.be & Scale-Ups.eu, bouwde Charlotte gedurende enkele jaren aan het lanceren van haar carrière en het uitbouwen van de B-Hive US Hub. At B-Hive, waar zij een significante ervaring opbouwde in verschillende domeinen, waaronder business development, community building en event management.