Home >> Activiteit >> Onderhandelen met VC's
15
Mar
Genk

Onderhandelen met VC's

Praktische informatie

Organisator
Blue Health Innovation Center
Adres
C-mine - Genk (België)

Tips en tricks bij het ophalen van venture capital. Welke vragen moet ik aan een VC stellen? Hoe zorg ik voor een goede term sheet? Tijdens deze workshop op 15 maart te Genk krijg je een eerste inzicht in deze financieringsvorm, mogelijke alternatieven en leer je hoe je als ondernemer best kan voorbereiden op investeringsgesprekken.

Private Equity (PE) en Venture Capital (VC) zijn slechts enkele van de vele ‘buzz’-woorden die de voorbije jaren sterk op de voorgrond zijn verschenen in de wereld van start-up en scale-up bedrijven. PE/VC-structuren hebben zo recent geleid tot enkele ongeziene succesverhalen binnen de Belgische ondernemerswereld, waarbij zeer jonge bedrijven de nodige middelen verkregen om binnen korte termijn uit te groeien tot belangrijke marktspelers binnen hun sector.

Als een methode van financiering, biedt PE/VC beloftevolle ondernemingen immers de opportuniteit om versneld te groeien en te professionaliseren, én om bijkomend zuurstof te verlenen aan de verdere ontwikkeling van hun product. VC is daarbij een vorm van private equity-investering die typerend is binnen jonge beloftevolle ondernemingen met een hoog potentieel die gedreven worden door technologische innovatie.

Hoewel PE/VC reeds enkele jaren een hot topic zijn, blijven startende en ook ervaren ondernemers vaak met belangrijke vragen achter over wat deze financieringsstructuur inhoudt en hoe de voorbereiding naar een succesvolle PE/VC verloopt. Tijdens deze workshop zal Robert Uzieblo een eerste inzicht verschaffen in deze financieringsvorm, eventuele alternatieven, en hoe ondernemers zich hierop kunnen voorbereiden.

Ontdek het volledige programma en registreer je hier.

Andere activiteiten

04-10
Nov
Organisator
The Argonauts & Happy Aging
Locatie
- Silicon Valley
18
Oct
Organisator
Happy Aging
Locatie
- Diepenbeek
20
Sep
Organisator
Happy Aging
Locatie
3590 - Diepenbeek
13
Sep
Organisator
Voka Limburg
Locatie
- Hasselt
Alle activiteiten