Happy Aging Day 2018

Op 18 oktober 2018 was het opnieuw zover! Tijdens de derde editie van onze Happy Aging Day stonden opnieuw innovaties in de gezondheidszorg in de spotlights.

Kijk samen met ons nog eens terug op de (inter)nationale topsprekers, de bloeiende innovatiemarkt én naar de ondernemingen die op deze hoogdag in de prijzen vielen

Bekijk hier de foto´s

Home >> Activiteit >> Onderhandelen met VC's
15
Mar
Genk

Onderhandelen met VC's

Praktische informatie

Organisator
Blue Health Innovation Center
Adres
C-mine - Genk (België)

Tips en tricks bij het ophalen van venture capital. Welke vragen moet ik aan een VC stellen? Hoe zorg ik voor een goede term sheet? Tijdens deze workshop op 15 maart te Genk krijg je een eerste inzicht in deze financieringsvorm, mogelijke alternatieven en leer je hoe je als ondernemer best kan voorbereiden op investeringsgesprekken.

Private Equity (PE) en Venture Capital (VC) zijn slechts enkele van de vele ‘buzz’-woorden die de voorbije jaren sterk op de voorgrond zijn verschenen in de wereld van start-up en scale-up bedrijven. PE/VC-structuren hebben zo recent geleid tot enkele ongeziene succesverhalen binnen de Belgische ondernemerswereld, waarbij zeer jonge bedrijven de nodige middelen verkregen om binnen korte termijn uit te groeien tot belangrijke marktspelers binnen hun sector.

Als een methode van financiering, biedt PE/VC beloftevolle ondernemingen immers de opportuniteit om versneld te groeien en te professionaliseren, én om bijkomend zuurstof te verlenen aan de verdere ontwikkeling van hun product. VC is daarbij een vorm van private equity-investering die typerend is binnen jonge beloftevolle ondernemingen met een hoog potentieel die gedreven worden door technologische innovatie.

Hoewel PE/VC reeds enkele jaren een hot topic zijn, blijven startende en ook ervaren ondernemers vaak met belangrijke vragen achter over wat deze financieringsstructuur inhoudt en hoe de voorbereiding naar een succesvolle PE/VC verloopt. Tijdens deze workshop zal Robert Uzieblo een eerste inzicht verschaffen in deze financieringsvorm, eventuele alternatieven, en hoe ondernemers zich hierop kunnen voorbereiden.

Ontdek het volledige programma en registreer je hier.

Andere activiteiten

02
Apr
Organisator
Silver Economy & Ageing Well
Locatie
- Parijs
28
Mar
Organisator
Flanders'Care
Locatie
- Brussel
28
Mar
Organisator
Happy Aging & Motmans & Partners
Locatie
3590 - Diepenbeek
27-30
Mar
Organisator
VKW Limburg
Locatie
- -
Alle activiteiten