Home >> Activiteit >> Nieuwjaarsevent met Dirk De Wachter en Ann Simons
23
Jan
Genk

Nieuwjaarsevent met Dirk De Wachter en Ann Simons

Praktische informatie

Organisator
Blue Health Innovation Center
Partners
Happy Aging, C-mine Crib, IncubaThor, BioVille, Mobile Health Unit en ING
Adres
Thor Central Genk 8000 Thor Park 3600 Genk - Genk (België)

Als mens – en als ondernemer – streven we dagelijks naar succes en geluk. Maar leggen we niet te veel druk op onszelf? Wij nodigen je graag uit op ons nieuwjaarsevent op 23 januari waar Dirk De Wachter en Ann Simons hun visie geven op succes maar ons ook behoeden voor de valkuilen die hiermee gepaard gaan. 

Dirk De Wachter en Ann Simons gaan in dialoog met elkaar en delen hun ongecensureerde en eigenzinnige kijk op de wereld. Voor iedereen die zijn blik wil verruimen.

 

"De mens is zo slim dat hij een wereld heeft gebouwd waar hij zelf niet meer zo goed tegen kan."

Dirk De Wachter is psychiater, maar heeft in Vlaanderen bekendheid verworven door tal van artikelen in kranten en optredens in verschillende media. Er wordt hem vaak om zijn mening gevraagd over uiteenlopende ethische kwesties. Dus naast psychiater is hij ook opiniemaker in de breedste zin van het woord.
Daarenboven is Dirk De Wachter auteur. In 2012 verscheen zijn boek "Borderline Times" dat uitgroeide tot een succes.
 

"Het leven na topsport was voor mij één grote zoektocht."

Ann Simons is een voormalig topjudoka. Ze won brons op de Olympische Spelen van Sydney. “Het moeilijkste aan topsport is ermee stoppen, je vereenzelvigt je identiteit  met je sport, een uitdaging.” Momenteel begeleidt Ann als founder van Wingmen (jonge) mensen in het vinden van zichzelf tot het ondernemerschap toe, ze probeert hen inzichten te geven in wie ze zijn, en waarom kiezen voor je passie belangrijk is.
 

Wij nodigen je graag uit op ons nieuwjaarsevent over veerkracht en geluk op woensdag 23 januari om 18u in Thor Central in Genk. Aansluitend op de keynote bieden we een netwerkreceptie aan en toosten we samen op een ondernemend 2019.

Iedereen is welkom en je deelname is gratis maar inschrijven is wel verplicht. Kan je er toch niet bij zijn? Geef ons dan zeker een seintje want zonder afmelding rekenen we een no-show fee van 25 euro aan. 

Deze avond is een organisatie van BlueHealth Innovation Center met steun van C-mine CribIncubaThorBioVilleMobile Health UnitHappy Aging en ING.

Programma
18u00 Ontvangst
18u30 Welkom door Wim Dries, burgemeester stad Genk
18u40 Dirk De Wachter en Ann Simons over veerkracht en geluk, Tom Braekeleirs modereert
20u00 Nieuwjaarsreceptie met netwerkmoment

Locatie
Thor Central, 8000 Thor Park, 3600 Genk

 

Ontdek hier de sprekers en schrijf je in.

 

Alvast tot dan!

Andere activiteiten

17
Oct
Organisator
Happy Aging | 17 oktober 2019 | 13u00 - 18u00
Locatie
- Diepenbeek
10
Oct
Organisator
Biomedica
Locatie
- Geleen
Alle activiteiten