Happy Aging Day 2018

Op 18 oktober 2018 was het opnieuw zover! Tijdens de derde editie van onze Happy Aging Day stonden opnieuw innovaties in de gezondheidszorg in de spotlights.

Kijk samen met ons nog eens terug op de (inter)nationale topsprekers, de bloeiende innovatiemarkt én naar de ondernemingen die op deze hoogdag in de prijzen vielen

Bekijk hier de foto´s

Home >> Activiteit >> Inspire Healthcare
07
Dec
Edegem

Inspire Healthcare

Praktische informatie

Organisator
In4Care
Adres
Ter Elst Kattenbroek 1 2650 Edegem - Edegem (België)

In4care organiseert i.s.m. Rockstart en Poolstok vzw het allereerste Inspire Healthcare Event.

Dit op vrijdag 7 december in Ter Elst - Edegem (Antwerpen).

Tijdens dit event willen ze meer dan 500 deelnemers uit de welzijns -en zorgsector, start-ups, ondernemingen en beleidsmakers uit Vlaanderen en Nederland bij elkaar brengen om samen na te denken en stappen te zetten richting de zorg van overmorgen.

Inspire Healthcare?

Ben je actief in de ziekenhuiswereld, ouderenzorg, geestelijke gezondheidszorg, bijzondere jeugdzorg of in een voorziening voor mensen met een beperking?  Wil je de vinger aan de innovatie-pols houden? Inspiratie vinden om je organisatie toekomstbestendig maken? 

Of lever je met je start-up of onderneming innovatieve diensten/producten aan de zorgsector? Wil je in contact komen met sleutelfiguren uit zorg en welzijn?

Ontmoet elkaar,  laat je inspireren en spring samen de zorg van overmorgen tegemoet! 

Laat je tijdens het festival van de zorginnovatie prikkelen door verrassende sprekers uit binnen -en buitenland, ontmoet  er andere zorghelden en health pioniers op de belevenisbeurs met 50 standen, put inspiratie uit goede praktijken uit de zorgsector, dompel je onder in ethische vraagstukken, leef mee met het toekomstdebat over de zorg in 2050 en geniet van  stand-up comedy van de bovenste plank.

Ontdek alles hierover en schrijf je in via www.inspire-healthcare.be.

Andere activiteiten

27-30
Mar
Organisator
VKW Limburg
Locatie
- -
14
Feb
Organisator
Innovation for Health
Locatie
- Rotterdam
29-30
Jan
Organisator
AgeingFit
Locatie
- Lille
23
Jan
Organisator
Blue Health Innovation Center
Locatie
- Genk
Alle activiteiten