Home >> Activiteit >> EIT Health matchmaking event
14
Dec
Rotterdam

EIT Health matchmaking event

Praktische informatie

Organisator
EIT Health & Happy Aging
Adres
11e verdieping Rotterdam Science Tower Marconistraat 16 3029 AK Rotterdam Nederland - Rotterdam (Nederland)

"Meet the EIT Health Living Labs"

CONNECTING START UPS & SME's met de EIT HEALTH LIVING LABS

Samen met andere proeftuinen binnen het Living Labs netwerk van EIT Health zal Happy Aging deelnemen aan een matchmaking event in Rotterdam. Het doel is om Vlaamse en Nederlandse starters, KMO’s en grotere bedrijven in contact te brengen met Vlaamse en Nederlandse proeftuinen en ze zo nader kennis te laten maken met proeftuinen en wat die voor hen zouden kunnen betekenen, alsook matchmaking te faciliteren. 

Wil jij jouw nieuwe product of service samen ontwikkelen met én laten testen door de toekomstige gebruikers in een real-life setting? Wil jij de kans op een succesvolle marktintroductie van jouw medisch-technologische innovatie vanuit jouw start-up, MKB of KMO verhogen? Denk dan eens aan een Living Lab! Ontdek de diverse mogelijkheden en diensten van de EIT Health Living Labs in België en Nederland: doe mee aan het "EIT HealthMeet the Living Labs" event in Rotterdam op donderdag 14 december aanstaande!

Check hier het programma.
Tijd: 14.00 - 16.30

Locatie: Life Sciences & Health Hub, Rotterdam
De kerstlunch in de Life Sciences & Health Hub start om 12.30.

Van inhoudelijke discussies over productontwikkeling met eindgebruikers, round tables met de EIT Health Living Labs en kansen tot samenwerking met EIT Health partners... Ons doel is om je kennis te laten maken met de mogelijkheden die de EIT Health Living Labs jou als start up, MKB-er of KMO kunnen bieden. Leer de EIT Health Living Labs uit België en Nederland kennen, ontmoet de mensen die dagelijks met deze Living Labs bezig zijn en spar met de partners van EIT Health, zoals imec, TU Delft en Erasmus MC.

Tijdens het event bieden we je diverse mogelijkheden om te netwerken en zowel de Living Labs als andere innovatieve start ups en bedrijven te leren kennen.

Aarzel niet en geef hier jouw aanmelding door!

 

Andere activiteiten

07
Dec
Organisator
In4Care
Locatie
- Edegem
18
Oct
Organisator
Happy Aging | 18 oktober 2018 | 10u30 - 18u00
Locatie
- Diepenbeek
Alle activiteiten