Home >> Activiteit >> Eindejaarsevent met Marcel Vanthilt en Griet Vander Velpen
02
Dec
Genk

Eindejaarsevent met Marcel Vanthilt en Griet Vander Velpen

Praktische informatie

Organisator
BHIC, Happy Aging, BioVille, Mobile Health Unit, In4care en ING.
Adres
Thor Central Genk 8000 Thor Park 3600 Genk - Genk (België)

Voor het TV-programma ‘op naar de 100’ trok Marcel Vanthilt de wereld rond op zoek naar methodes om gezond en gelukkig oud te worden. Kunnen wetenschap en technologie ons een extra duw geven om 100 en meer te worden? Of komt het uiteindelijk toch neer op gezond leven en je gezond voeden? Wij nodigen je graag uit op ons eindejaarsevent op 2 december waar we op zoek gaan naar het geheim van een lang leven. Deze avond is een organisatie van BlueHealth Innovation Center met steun van Happy Aging, BioVille, Mobile Health Unit, In4care en ING.

Bekijk hier het volledige programma en reserveer jouw ticket.

Lang leven is voor veel mensen een mooie droom, maar dan alleen als ze ook gezond oud kunnen worden. Marcel Vanthilt ging op onderzoek. Tijdens ons eindejaarsevent vertelt hij – op een ludieke, eigenzinnige manier - over zijn ervaringen en bevindingen. Wat werkt en wat werkt niet?

Griet Vander Velpen is al 7 jaar Medisch Directeur van het Ziekenhuis Oost-Limburg. Tijdens een interview gemodereerd door Tom Braekeleirs, zal zij in gesprek gaan met Marcel over de zin en de onzin van deze methodes. Zijn ze medisch verantwoord of niet? Vanuit haar ervaring en vanuit de expertise van een ziekenhuis is Griet Vander Velpen de geknipte persoon om ons te vertellen of technologie ons brein en lijf langer gezond en gelukkig kan houden. En wat is de rol van het ziekenhuis in een lang leven en met uitbreiding voor heel het zorgsysteem? Wij zijn benieuwd! Allen samen op naar de 100 of toch niet?

Wij nodigen je graag uit op ons eindejaarsevent over het geheim van een lang leven op maandag 2 december om 18u in Thor Central in Genk. Aansluitend op de keynote en het interview bieden we een netwerkreceptie en walking dinner aan.

Iedereen is welkom en je deelname is gratis maar inschrijven is wel verplicht. 

Deze avond is een organisatie van BlueHealth Innovation Center met steun van Happy AgingBioVilleMobile Health UnitIn4care en ING.

Andere activiteiten

Er zijn geen resultaten gevonden