Home >> Activiteit >> Biomedica 2017
09-10
May
Eindhoven

Biomedica 2017

Praktische informatie

Organisator
Biomedica
Adres
Eindhoven University of Technology PO Box 513 5600 MB Eindhoven - Eindhoven (Nederland)

Wil jij graag jouw innovatief idee of product tonen voor een Euregionaal publiek? Breng dan zeker een bezoek aan Biomedica 2017. Dit grote Euregionaal lifesciences & healthcare event vindt plaats op 9 en 10 mei 2017.

Het Nederlandse LifetecZONe, in samenwerking met de andere partners van de Euregio (Hasselt, Leuven, Maastricht, Aken en Luik), staat in voor de organisatie aan de Technische Universiteit van Eindhoven (TU/e).

Tijdens deze 11de editie worden meer dan 1.000 bezoekers verwacht waaronder ondernemers, intermediairen, investeerders, studenten en anderen actief in het domein van de lifesciences en healthcare.  Biomedica heeft als doel om de interactie tussen wetenschappers en ondernemers in de Euregio Maas-Rijn te bevorderen. 

Het tweedaagse programma toont innovaties op vlak van 'personalized medicine', 'regenerative medicine' en 'smart diagnostics'. Meer dan 50 exhibitoren zullen hun laatste producten en ideeën in deze domeinen en de brede gezondheidszorg presenteren. Daarvan zullen meer dan 20 start-up bedrijven op zoek zijn naar partners, investeerders en mogelijke samenwerkingen. Meer informatie kan je terugvinden op de website.

Inschrijven? Lees hier meer!

Voor vragen kan je uiteraard steeds bij ons terecht.

Andere activiteiten

19
Jun
Organisator
VLAIO & Happy Aging
Locatie
3590 - Diepenbeek
13
Jun
Organisator
Imec & IN4CARE
Locatie
- Leuven
12
Jun
Organisator
CrossCare & CrossRoads
Locatie
- Eindhoven
01
Jun
Organisator
CM
Locatie
- Brussel
Alle activiteiten